Öltözködési tanácsok férfiaknak

Öltözködési tanácsok férfiaknakNem csak a hölgyek, hanem a férfiak számára is számos lehetőség áll ma már rendelkezésre, ha jól akarnak öltözködni. Azt hihetnénk, hogy az öltöny vásárlása könnyen megy, azonban nem olyan egyszerű megválasztani egy teljes ruházatot. Ehhez fogunk tanácsokat adni.

Az első lépés természetesen az öltöny kiválasztása. Általában négy fajta öltöny közül választhatunk: tengerészkék, szürke, csíkos és modern öltönyök.

A tengerészkék a legnépszerűbb választás, mivel általában minden férfinak jól áll, és a legtöbb inggel, nyakkendővel együtt viselhető. A szürke öltöny az üzletemberek kedvelt választása, arra kell csak figyelni, hogy dobjuk fel színesebb kiegészítőkkel. A csíkos öltöny az alacsonyabb emberek számára lehet jó választás, köszönhetően annak, hogy magasabbnak látszunk benne a mintázat miatt, arra figyeljünk csak, hogy ne viseljük csíkos inggel párban. A modern öltönyök már zöld, barna színű, divatos anyagból készülnek. Nem olyan elegánsak, mint az első három választás, azonban a hétköznapokra, baráti összejövetelekre kiváló megoldást jelentenek.

Manapság nem csak öltönyt, hanem sportzakót is szívesen viselnek az emberek. Előnye, hogy akár farmerhez is viselhető, elegáns, de mégis kényelmes viseletet jelenthet. Ügyesen kombinálva, rengeteg kinézetet kihozhatunk belőle. Egy sportzakó inggel, nyakkendővel, sötét nadrággal elegáns, de pl. farmerrel, pamutnadrággal, pulóverrel, pólóval, papucscipővel könnyedebb megjelenést biztosít.