A budapesti Holiday Beach szálloda

A budapesti Holiday Beach szállodaHazánk fővárosában számos szálloda található. Elhelyezkedésüket tekintve a legjobb közülük talán a budapesti Holiday Beach szálloda helye, ugyanis a Duna-parton, zöldellő környezetben, Budapest egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében helyezkedik el. A hotel Budapest egyetlen hajó formájú szállodája, ami a Duna-parti környezettel egyedülálló stílust kölcsönöz a szállodának.

A hotel 63 szobával és 5 apartmannal áll a vendégek rendelkezésére, melyek mindegyike klímával felszerelt, nemdohányzó és allergiamentes. A felszereltségbe beletartozik többek között a minibár, a TV, a telefon, az ingyenes Wi-Fi és a hajszárító is.

Nem csak a szállodai szobák, hanem a hotel egész területe remekül felszerelt, számos lehetőséget találhatunk itt kikapcsolódásra. Ilyenek pl. a szabadtéri úszómedence, fűtött élménymedence, pancsoló medence és egy homokos sportpálya is. Lehetőség van mozgásra, sportolásra és pihenésre, lazításra is, köszönhetően többek között a teljesen felszerelt kardio-, fitnesz- és aerobikteremnek, a finn, bio- és infraszaunáknak, a gőzfürdővel és aromaterápiás sószobával ellátott szaunavilágnak és a2 db nyolcszemélyes pezsgőfürdőnek.

Nem csak szállásként, hanem konferencia helyszínként is tökéletes megoldás a Holiday Beach, a 6 különböző méretű konferenciateremben üzleti- és tudományos konferenciák, tréningek, szemináriumok, tanfolyamok, bankettek, nagyobb családi rendezvények bonyolíthatók le zökkenőmentesen.

A szálloda egyedülálló szolgáltatása a szálloda saját jacht- és hajókikötője.