A Szigetvári Kemping 2019 nyarán

A Szigetvári Kemping 2019 nyaránA tavaszi, nyári hónapok általában a kikapcsolódás, a szabadtéri szórakozás időszakát jelentik. Nincs ez másképp Szigetváron sem, ahol a Szigetvári Kemping rengeteg szabadtéri programmal várja az érdeklődőket az év melegebb hónapjaiban.

A programok június elején indulnak, egyből a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének közvetítésével, amit aztán Kis Grófo koncertje követ. A foci kedvelői a következő hétvégén is követhetik kedvenc sportágukat, ugyanis a Nemzetek Ligája elődöntői és döntője kerülnek vetítésre a Kempingben. A döntőt követően a REMIX zenekar zenél.

Június közepén a tanévet partival búcsúztatják a Kempingben, ahol megválasztásra kerül az év diákja és az év tanára is.

Június vége az egészség jegyében fog telni, köszönhetően az Egészség Napnak, valamint az év egészségügyi dolgozója és az év sportolója választásnak.

Július hónap fő attrakciója a Szalmakalap Fesztivál koncertekkel, gasztronómiai találkozóval, termelői vásárral.

Augusztusban szintén a zenei előadásoké lesz a főszerep, köszönhetően a nagy hagyományokkal rendelkező SzigetVáRock Fesztiválnak. Augusztus végén autós-, motoros- és kerékpáros találkozóval fejeződnek be a programok.

A rendezvények mellett a Szigetvári Kemping másik fő tevékenységi köre a táboroztatás. A táboroztatást júliusban én augusztusban vállalják hétköznapokon. Egy tábor hétfőtől péntekig tart, melynek keretein belül a 8-12 év közötti gyerekeknek napi háromszori étkezést biztosítanak, kirándulásokat, programokat szerveznek.