Szállás Paks belvárosában

Szállás Paks belvárosábanPaks városa ugyan nem tartozik hazánk legtöbbet látogatott üdülő települési közé, de sokan látogatják, köszönhetően elsősorban a helyi Atomerőműnek és a helyi, közeli látnivalóknak. A több napra ide látogatóknak szállásra lesz szükségük, egy ilyen szállás a paksi Família Vendégház.

A vendégház Paks belvárosában található, így az egyik legjobb helyen szállhatunk meg, ha a Família Vendégházat választjuk. Könnyen, akár gyalogosan is megközelíthetők a szállástól a város főbb nevezetességei és a szórakozóhelyek, kikapcsolódási helyek is. A szállás ugyan a központban található, de mégis egy csendes, kis utcában, így nem kell attól aggódni, hogy a városi élet megzavarja a pihenést, kikapcsolódást.

Maga a vendégház egy régi stílusú, felújított polgárház, mindenben megfelel a mai igényeknek. Mind a 4 hálószoba fürdőszobával rendelkezik, valamint 3 konyha segít a komfortos, kényelmes pihenésben. Az egyik hálószoba nem rendelkezik külön konyhával, azonban cserébe nagyon kényelmes hálóról van szó.

Összességében a vendégházban akár 16 fő is elfér, így nem csak családok, hanem akár nagyobb társaságok számára is kiváló szálláslehetőséget jelent a vendégház. A vendégházhoz zárt parkoló is tartozik, így az autóval érkezők biztonságban tudhatják járművüket a nyaralás alatt.