A lézeres szőrtelenítés előnyei

A lézeres szőrtelenítés a manapság használatos legmodernebb és legmegbízhatóbb szőrtelenítő eljárás. Mindezek mellett a pénztárcát is kíméli az eljárás hosszútávon, gondoljunk csak bele, hogy mennyit költünk évente a különböző szőrtelenítési eljárásokhoz szükséges eszközökre (pl. gyanta, borotva, epilátor, vagy akár szakember igénybevétele), valamint, hogy mennyi időt töltünk el ezekkel a megoldásokkal.

A végleges lézeres szőrtelenítés lényege, hogy a gyorsan, egyszerűen és hatékonyan állítja le a szőrtüszők működését, ezáltal megállítva a szőr növekedését. Ezt az eredményt a konkrétan erre a célra kifejlesztett lézertechnológiával, valamint a hozzáértő és gyakorlott orvosok segítségével éri el.

Milyen előnyei vannak a modern lézeres szőrtelenítéseknek?

A végeleges megoldás mellett kitűnő tulajdonság még, hogy a kezelések kevés időt vesznek igénybe, valamint fájdalommentesek, nem járnak kellemetlen érzéssel. Hasonlítsuk csak össze ezeket a jellemzőket a gyantázással!

További előnynek tekinthető, hogy a modern lézerek csak a szőrtüszőkre hatnak, az azokat körülvevő bőrszöveteket nem károsítják, így biztosak lehetünk abban, hogy a kezelés nem tesz kárt szervezetünk egyetlen részében sem.

A lézeres szőrtelenítés férfiak és nők számára egyaránt tökéletes megoldást biztosít, és mindkét nem bármely testrészének szőrtelenítésére kiválóan alkalmazható.

Hogyan zajlik a kezelés?

Testrészenként különböző számú, általában 4-8 kezelésre van szükség egy tökéletes szőrtelenítésre, amiket általában 2 havonta végeznek el.