A lézeres szemműtét előnyei

A lézeres szemműtét számos előnnyel jár, mind a szemüveget viselők, mind a kontaktlencsét hordót számára. Akinek szüksége van bármelyikre, tudja, hogy mennyi időt és pénzt kell ráfordítani arra, hogy mindig tisztán lásson.

Előnyei

  • Élesebb látás: A modern lézeres szemműtétekben köszönhetően a 100 százalékos látásnál jobbra képesek lehetnek javítani az adott személy látását, ami szemüveggel vagy kontaktlencsével nem érhető el.
  • Hosszú távú megoldás: A lézeres szemműtéteknek köszönhetően a javítás akár életünk végéig is szólhat, így nem lesz többé gond arra, hogy a szemüvegekkel, kontaktlencsékkel foglalkozzunk.
  • Gyors felépülés: Nem kell hónapokig lábadozni szemműtét után, hanem akár már 1 nappal a szemműtét után vissza is lehet állni a normál kerékvágásba. Különös esetekben tarthat tovább, és pl. kontaktsportokat vagy vízi sportokat néhány hétig (az orvos ajánlásának megfelelően) nem szabad végezni, de a mindennapi teendőkre nincs hatással a szemműtét néhány nap után.
  • Nincsenek kötések vagy varratok a műtét után, a gyógyulási folyamat gyors és egyszerű is, általában nem igényel sok extra figyelmet.